Tidtabell - Allt viktigt om TidtabellerTidtabell i Göteborg

Tidtabell i Göteborg

Det finns totalt 4 reseföretag i Göteborg som kör linjetrafik enligt någon tidtabell och flera duktiga förare. Ibland är svårt att hitta en tidtabell som passar dina behov av resor i eller till och från Göteborg. Det är bäst om kan hitta en tidtabell och ett resebolag som dels har tider som passar men även ett resesätt om stämmer överrens med den miljöpolicy som man vill resa efter. Tåg är ju det renaste sättet att resa men tåg går inte till så många orter och platser. Det går också att jämföra andra resebolags tidtabeller på nätet.


Då det finns flera reseföretag i Västra Götaland som har tidtabeller och några av dessa kanske kör till Göteborg även om inte företaget har sitt kontor där. När du kontaktar något resebolag som kör linjetrafik enligt någon tidtabell är det bra ifall de vet exakt var ifrån du ska kåa och till vilken plats du vill. Dessutom är det viktigt att veta vilken veckodag som du ska resa samt ungefär vid vilken tid. Mycket info kan du få om detta genom att besöka hemsidor hos reseföretag och ladda ner deras tidtabeller.
Bäst att komma i kontakt med ett bra reseföretag som du kan resa med i Göteborg enligt deras tidtabell är att välja något av resebolagen nedan eller söka vidare på internet:


Alla tidtabeller som kanske finns i Göteborg

Veolia Transport Sverige AB

Frihamnen 3

417 55 Göteborg

031-333 41 30

Nobina Sverige AB

Kruthusgatan 7

411 04 Göteborg

0771-21 82 18

Västtrafik AB

Folkungagatan 20

411 02 Göteborg

0771-41 43 00

Biljettkontroll - Göteborgs Spårvägar AB

Hotellplatsen 4

411 06 Göteborg

031-732 12 70