Tidtabell - Allt viktigt om Tidtabeller

Bra tidtabell i Blekinge län

Totalt i Blekinge län finns det 6 reseföretag som kör linjetrafik och har tidtabeller och dessa finns på 4 olika orter. De flesta reseföretagen som använder sig av inom tidtabeller i Blekinge län finns i:

Karlskrona

Ronneby

Karlshamn

Sölvesborg

Hitta din tidtabell i Dalarnas län

Totalt i Dalarnas län finns det 6 reseföretag som kör linjetrafik och har tidtabeller och dessa finns på 5 olika orter. De flesta reseföretagen som använder sig av inom tidtabeller i Dalarnas län finns i:

Borlänge

Ludvika

Malung

Mora

Tidtabell i Gotland

Det finns bara ett reseföretag som håller på med tidtabeller i Gotlands län. Det kan finnas fler resebolag i Gotlands län som använder sig av tidtabeller men de finns inte listade här.

Visby

Hitta din tidtabell i Gävleborgs län

Totalt i Gävleborgs län finns det 5 reseföretag som kör linjetrafik och har tidtabeller och dessa finns på 4 olika orter. Där det finns flest transportföretagen som har någon tidtabell i Gävleborgs län är i:

Söderhamn

Ljusdal

Ockelbo

Gävle

Hitta din tidtabell i Hallands län

Totalt i Halland finns det 3 reseföretag som kör linjetrafik och har tidtabeller och dessa finns på 3 olika orter. De flesta reseföretagen som använder sig av inom tidtabeller i Hallands län finns i:

Falkenberg

Fjärås

Varberg

Bra tidtabell i Jämtland

Totalt i Jämtland finns det 2 reseföretag som kör linjetrafik och har tidtabeller och dessa finns på 2 olika orter. Där det finns flest transportföretagen som har någon tidtabell i Jämtlands län är i:

Sveg

Östersund

Tidtabell i Jönköpings län

Det finns bara ett reseföretag som håller på med tidtabeller i Jönköpings län. Det kan finnas fler resebolag i Jönköpings län som använder sig av tidtabeller men de finns inte listade här.

Jönköping

Bra tidtabell i Kalmar län

Totalt i Kalmar län finns det 12 reseföretag som kör linjetrafik och har tidtabeller och dessa finns på 9 olika orter. Där det finns flest transportföretagen som har någon tidtabell i Kalmar län är i:

Kalmar

Högsby

Hultsfred

Löttorp

Hitta din tidtabell i Kronobergs län

Totalt i Kronoberg finns det 5 reseföretag som kör linjetrafik och har tidtabeller och dessa finns på 3 olika orter. De flesta reseföretagen som använder sig av inom tidtabeller i Kronobergs län finns i:

Markaryd

Växjö

Lammhult

Bra tidtabell i Norrbottens län

Totalt i Norrbottens län finns det 9 reseföretag som kör linjetrafik och har tidtabeller och dessa finns på 5 olika orter. De flesta reseföretagen som använder sig av inom tidtabeller i Norrbottens län finns i:

Boden

Luleå

Piteå

Kiruna

Bra tidtabell i Skåne

Totalt i Skåne finns det 22 reseföretag som kör linjetrafik och har tidtabeller och dessa finns på 14 olika orter. De flesta reseföretagen som använder sig av inom tidtabeller i Skåne län finns i:

Malmö

Lund

Kristianstad

Helsingborg

Hitta din tidtabell i Stockholms län

I Stockholms län finns det totalt 13 resebolag som kör enligt tidtabell på 10 orter. De flesta reseföretagen som använder sig av inom tidtabeller i Stockholms län finns i:

Stockholm

Solna

Skogås

Norrtälje

Hitta din tidtabell i Södermanlands län

I Södermanland finns det totalt 7 resebolag som kör enligt tidtabell på 6 orter. Där det finns flest transportföretagen som har någon tidtabell i Södermanlands län är i:

Nyköping

Flen

Katrineholm

EskilstunaHitta din tidtabell i Uppsala län

I Uppsala län finns det totalt 5 resebolag som kör enligt tidtabell på 4 orter. Där det finns flest transportföretagen som har någon tidtabell i Uppsala län är i:

Uppsala

Skutskär

Tierp

Harbo

Bra tidtabell i Värmlands län

I Värmlands län finns det totalt 4 resebolag som kör enligt tidtabell på 4 orter. Där det finns flest transportföretagen som har någon tidtabell i Värmlands län är i:

Arvika

Hagfors

Karlstad

Munkfors

Hitta din tidtabell i Västerbottens län

I Västerbotten finns det totalt 10 resebolag som kör enligt tidtabell på 6 orter. Där det finns flest transportföretagen som har någon tidtabell i Västerbottens län är i:

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Gräsmyr

Bra tidtabell i Västernorrlands län

Totalt i Västernorrlands län finns det 7 reseföretag som kör linjetrafik och har tidtabeller och dessa finns på 6 olika orter. De flesta reseföretagen som använder sig av inom tidtabeller i Västernorrlands län finns i:

Kramfors

Härnösand

Sollefteå

Sundsvall

Hitta din tidtabell i Västmanlands län

I Västmanlands län finns det totalt 2 resebolag som kör enligt tidtabell på 2 orter. Där det finns flest transportföretagen som har någon tidtabell i Västmanlands län är i:

Norberg

Västerås

Bra tidtabell i Västra Götalands län

I Västra Götalands län finns det totalt 23 resebolag som kör enligt tidtabell på 14 orter. De flesta reseföretagen som använder sig av inom tidtabeller i Västra Götalands län finns i:

Skövde

Göteborg

Lidköping

Vänersborg

Bra tidtabell i Örebro län

Totalt i Örebro län finns det 5 reseföretag som kör linjetrafik och har tidtabeller och dessa finns på 2 olika orter. De flesta reseföretagen som använder sig av inom tidtabeller i Örebro län finns i:

Örebro

Odensbacken

Hitta din tidtabell i Östergötlands län

I Östergötland finns det totalt 7 resebolag som kör enligt tidtabell på 4 orter. De flesta reseföretagen som använder sig av inom tidtabeller i Östergötlands län finns i:

Linköping

Motala

Norrköping

Finspång