Tidtabell - Allt viktigt om Tidtabeller

Bra tidtabell i Blekinge

I Blekinge finns det totalt 6 resebolag som kör enligt tidtabell på 4 orter. Där det finns flest transportföretagen som har någon tidtabell i Blekinge län är i:

Karlskrona

Ronneby

Karlshamn

Sölvesborg

Bra tidtabell i Dalarnas län

Totalt i Dalarnas län finns det 6 reseföretag som kör linjetrafik och har tidtabeller och dessa finns på 5 olika orter. De flesta reseföretagen som använder sig av inom tidtabeller i Dalarnas län finns i:

Borlänge

Ludvika

Malung

Mora

Tidtabell i Gotlands län

Det finns bara ett reseföretag som håller på med tidtabeller i Gotlands län. Det kan finnas fler resebolag i Gotlands län som använder sig av tidtabeller men de finns inte listade här.

Visby

Hitta din tidtabell i Gävleborgs län

I Gävleborgs län finns det totalt 5 resebolag som kör enligt tidtabell på 4 orter. De flesta reseföretagen som använder sig av inom tidtabeller i Gävleborgs län finns i:

Söderhamn

Ljusdal

Ockelbo

Gävle

Bra tidtabell i Halland

Totalt i Halland finns det 3 reseföretag som kör linjetrafik och har tidtabeller och dessa finns på 3 olika orter. De flesta reseföretagen som använder sig av inom tidtabeller i Hallands län finns i:

Falkenberg

Fjärås

Varberg

Hitta din tidtabell i Jämtlands län

Totalt i Jämtland finns det 2 reseföretag som kör linjetrafik och har tidtabeller och dessa finns på 2 olika orter. De flesta reseföretagen som använder sig av inom tidtabeller i Jämtlands län finns i:

Sveg

Östersund

Tidtabell i Jönköping län

Det finns bara ett reseföretag som håller på med tidtabeller i Jönköpings län. Det kan finnas fler resebolag i Jönköpings län som använder sig av tidtabeller men de finns inte listade här.

Jönköping

Hitta din tidtabell i Kalmar län

I Kalmar län finns det totalt 12 resebolag som kör enligt tidtabell på 9 orter. De flesta reseföretagen som använder sig av inom tidtabeller i Kalmar län finns i:

Kalmar

Högsby

Hultsfred

Löttorp

Bra tidtabell i Kronobergs län

I Kronobergs län finns det totalt 5 resebolag som kör enligt tidtabell på 3 orter. De flesta reseföretagen som använder sig av inom tidtabeller i Kronobergs län finns i:

Markaryd

Växjö

Lammhult

Bra tidtabell i Norrbotten

I Norrbotten finns det totalt 9 resebolag som kör enligt tidtabell på 5 orter. Där det finns flest transportföretagen som har någon tidtabell i Norrbottens län är i:

Boden

Luleå

Piteå

Kiruna

Hitta din tidtabell i Skåne län

Totalt i Skåne län finns det 22 reseföretag som kör linjetrafik och har tidtabeller och dessa finns på 14 olika orter. Där det finns flest transportföretagen som har någon tidtabell i Skåne län är i:

Malmö

Lund

Kristianstad

Helsingborg

Hitta din tidtabell i Stockholms län

I Stockholms län finns det totalt 13 resebolag som kör enligt tidtabell på 10 orter. Där det finns flest transportföretagen som har någon tidtabell i Stockholms län är i:

Stockholm

Solna

Skogås

Norrtälje

Bra tidtabell i Södermanlands län

Totalt i Södermanlands län finns det 7 reseföretag som kör linjetrafik och har tidtabeller och dessa finns på 6 olika orter. Där det finns flest transportföretagen som har någon tidtabell i Södermanlands län är i:

Nyköping

Flen

Katrineholm

EskilstunaBra tidtabell i Uppsala län

I Uppsala län finns det totalt 5 resebolag som kör enligt tidtabell på 4 orter. Där det finns flest transportföretagen som har någon tidtabell i Uppsala län är i:

Uppsala

Skutskär

Tierp

Harbo

Hitta din tidtabell i Värmlands län

I Värmlands län finns det totalt 4 resebolag som kör enligt tidtabell på 4 orter. De flesta reseföretagen som använder sig av inom tidtabeller i Värmlands län finns i:

Arvika

Hagfors

Karlstad

Munkfors

Bra tidtabell i Västerbottens län

Totalt i Västerbottens län finns det 10 reseföretag som kör linjetrafik och har tidtabeller och dessa finns på 6 olika orter. Där det finns flest transportföretagen som har någon tidtabell i Västerbottens län är i:

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Gräsmyr

Bra tidtabell i Västernorrland

I Västernorrland finns det totalt 7 resebolag som kör enligt tidtabell på 6 orter. Där det finns flest transportföretagen som har någon tidtabell i Västernorrlands län är i:

Kramfors

Härnösand

Sollefteå

Sundsvall

Hitta din tidtabell i Västmanlands län

Totalt i Västmanland finns det 2 reseföretag som kör linjetrafik och har tidtabeller och dessa finns på 2 olika orter. De flesta reseföretagen som använder sig av inom tidtabeller i Västmanlands län finns i:

Norberg

Västerås

Hitta din tidtabell i Västra Götalands län

Totalt i Västra Götaland finns det 23 reseföretag som kör linjetrafik och har tidtabeller och dessa finns på 14 olika orter. De flesta reseföretagen som använder sig av inom tidtabeller i Västra Götalands län finns i:

Skövde

Göteborg

Lidköping

Vänersborg

Bra tidtabell i Örebro län

I Örebro län finns det totalt 5 resebolag som kör enligt tidtabell på 2 orter. Där det finns flest transportföretagen som har någon tidtabell i Örebro län är i:

Örebro

Odensbacken

Hitta din tidtabell i Östergötlands län

I Östergötlands län finns det totalt 7 resebolag som kör enligt tidtabell på 4 orter. Där det finns flest transportföretagen som har någon tidtabell i Östergötlands län är i:

Linköping

Motala

Norrköping

Finspång