Tidtabell - Allt viktigt om Tidtabeller

Hitta din tidtabell i Blekinge län

I Blekinge finns det totalt 6 resebolag som kör enligt tidtabell på 4 orter. De flesta reseföretagen som använder sig av inom tidtabeller i Blekinge län finns i:

Karlskrona

Ronneby

Karlshamn

Sölvesborg

Bra tidtabell i Dalarna

Totalt i Dalarna finns det 6 reseföretag som kör linjetrafik och har tidtabeller och dessa finns på 5 olika orter. Där det finns flest transportföretagen som har någon tidtabell i Dalarnas län är i:

Borlänge

Ludvika

Malung

Mora

Transtrand

Tidtabell i Gotland

Det finns bara ett reseföretag som håller på med tidtabeller i Gotlands län. Det kan finnas fler resebolag i Gotlands län som använder sig av tidtabeller men de finns inte listade här.

VisbyHitta din tidtabell i Gävleborgs län

I Gävleborg finns det totalt 5 resebolag som kör enligt tidtabell på 4 orter. Där det finns flest transportföretagen som har någon tidtabell i Gävleborgs län är i:

Söderhamn

Ljusdal

Ockelbo

Gävle

Hitta din tidtabell i Hallands län

Totalt i Hallands län finns det 3 reseföretag som kör linjetrafik och har tidtabeller och dessa finns på 3 olika orter. Där det finns flest transportföretagen som har någon tidtabell i Hallands län är i:

Falkenberg

Fjärås

Varberg

Bra tidtabell i Jämtlands län

Totalt i Jämtlands län finns det 2 reseföretag som kör linjetrafik och har tidtabeller och dessa finns på 2 olika orter. De flesta reseföretagen som använder sig av inom tidtabeller i Jämtlands län finns i:

Sveg

Östersund

Tidtabell i Jönköping län

Det finns bara ett reseföretag som håller på med tidtabeller i Jönköpings län. Det kan finnas fler resebolag i Jönköpings län som använder sig av tidtabeller men de finns inte listade här.

Jönköping

Bra tidtabell i Kalmar län

Totalt i Kalmar län finns det 12 reseföretag som kör linjetrafik och har tidtabeller och dessa finns på 9 olika orter. De flesta reseföretagen som använder sig av inom tidtabeller i Kalmar län finns i:

Kalmar

Högsby

Hultsfred

Löttorp

Mönsterås

Nybro

Bra tidtabell i Kronoberg

I Kronoberg finns det totalt 5 resebolag som kör enligt tidtabell på 3 orter. Där det finns flest transportföretagen som har någon tidtabell i Kronobergs län är i:

Markaryd

Växjö

Lammhult

Hitta din tidtabell i Norrbottens län

Totalt i Norrbotten finns det 9 reseföretag som kör linjetrafik och har tidtabeller och dessa finns på 5 olika orter. De flesta reseföretagen som använder sig av inom tidtabeller i Norrbottens län finns i:

Boden

Luleå

Piteå

Kiruna

Överkalix

Hitta din tidtabell i Skåne län

Totalt i Skåne finns det 22 reseföretag som kör linjetrafik och har tidtabeller och dessa finns på 14 olika orter. De flesta reseföretagen som använder sig av inom tidtabeller i Skåne län finns i:

Malmö

Lund

Kristianstad

Helsingborg

Hässleholm

Höganäs

Hitta din tidtabell i Stockholms län

I Stockholms län finns det totalt 13 resebolag som kör enligt tidtabell på 10 orter. De flesta reseföretagen som använder sig av inom tidtabeller i Stockholms län finns i:

Stockholm

Solna

Skogås

Norrtälje

Stavsnäs

Rimbo

Hitta din tidtabell i Södermanlands län

I Södermanlands län finns det totalt 7 resebolag som kör enligt tidtabell på 6 orter. De flesta reseföretagen som använder sig av inom tidtabeller i Södermanlands län finns i:

Nyköping

Flen

Katrineholm

Eskilstuna

Strängnäs

Vingåker

Hitta din tidtabell i Uppsala län

I Uppsala län finns det totalt 5 resebolag som kör enligt tidtabell på 4 orter. De flesta reseföretagen som använder sig av inom tidtabeller i Uppsala län finns i:

Uppsala

Skutskär

Tierp

Harbo

Hitta din tidtabell i Värmlands län

I Värmland finns det totalt 4 resebolag som kör enligt tidtabell på 4 orter. Där det finns flest transportföretagen som har någon tidtabell i Värmlands län är i:

Arvika

Hagfors

Karlstad

Munkfors

Hitta din tidtabell i Västerbottens län

I Västerbottens län finns det totalt 10 resebolag som kör enligt tidtabell på 6 orter. De flesta reseföretagen som använder sig av inom tidtabeller i Västerbottens län finns i:

Umeå

Skellefteå

Lycksele

Gräsmyr

Tärnaby

Granö

Hitta din tidtabell i Västernorrlands län

Totalt i Västernorrland finns det 7 reseföretag som kör linjetrafik och har tidtabeller och dessa finns på 6 olika orter. De flesta reseföretagen som använder sig av inom tidtabeller i Västernorrlands län finns i:

Kramfors

Härnösand

Sollefteå

Sundsvall

Timrå

Örnsköldsvik

Bra tidtabell i Västmanland

Totalt i Västmanland finns det 2 reseföretag som kör linjetrafik och har tidtabeller och dessa finns på 2 olika orter. De flesta reseföretagen som använder sig av inom tidtabeller i Västmanlands län finns i:

Norberg

Västerås

Bra tidtabell i Västra Götaland

I Västra Götaland finns det totalt 23 resebolag som kör enligt tidtabell på 14 orter. De flesta reseföretagen som använder sig av inom tidtabeller i Västra Götalands län finns i:

Skövde

Göteborg

Lidköping

Vänersborg

Klädesholmen

Borås

Bra tidtabell i Örebro län

I Örebro län finns det totalt 5 resebolag som kör enligt tidtabell på 2 orter. De flesta reseföretagen som använder sig av inom tidtabeller i Örebro län finns i:

Örebro

Odensbacken

Hitta din tidtabell i Östergötlands län

I Östergötland finns det totalt 7 resebolag som kör enligt tidtabell på 4 orter. De flesta reseföretagen som använder sig av inom tidtabeller i Östergötlands län finns i:

Linköping

Motala

Norrköping

Finspång