A--0A-EX - EX - U2-0

Tidtabell i Uppsala

Tidtabell i Uppsala Det finns totalt 5 reseföretag i Uppsala som kör linjetrafik enligt någon tidtabell och flera duktiga förare. Ibland är svårt att hitta en tidtabell som passar dina behov av resor i eller till och från Uppsala. Det är bäst om kan hitta en tidtabell och ett resebolag som dels har tider som passar men även ett resesätt om stämmer överrens med den miljöpolicy som man vill resa efter. Tåg är ju det renaste sättet att resa men tåg går inte till så många orter och platser. Det går också att jämföra andra resebolags tidtabeller på nätet.

Då det finns flera reseföretag i Uppsala län som har tidtabeller och några av dessa kanske kör till Uppsala även om inte företaget har sitt kontor där. När du kontaktar något resebolag som kör linjetrafik enligt någon tidtabell är det bra ifall de vet exakt var ifrån du ska åka och till vilken plats du vill. Dessutom är det viktigt att veta vilken veckodag som du ska resa samt ungefär vid vilken tid. Mycket info kan du få om detta genom att besöka hemsidor hos reseföretag och ladda ner deras tidtabeller.

H-EX - EX - U2-1

Lättast att komma i kontakt med kunniga företag inom tidtabeller i Uppsala är att välja någon bussföretag nedan eller söka vidare på internet:

Tips på bra bussföretag i Uppsala

Nobina Sverige



Norra Depågatan 1
754 50  Uppsala

UL



Drottninggatan 7
753 10  Uppsala

Gamla Uppsala Buss



Kungsängsgatan 62
753 18  Uppsala

Fler tidtabeller i Uppsala

Bergsbrunna Busstrafik



Danmarks-Söderby 61
755 98  Uppsala

Högbergs Buss



Kyrkängsvägen 11
755 91  Uppsala


Allt intressant om tidtabeller

Här kan du hitta många tider i tidtabellerna och relevant fakta om tidtabeller men också en del kul och lustiga saker gällande tider i tidsschema.

H-EX - EX - U2-2 I-EX - EX - U2-3


Meny - Tidtabell
Till förstasidan på www.tidtabell.netHögst upp på sidan om tidtabellerLängst ned på sidan om tidtabeller
SverigeUtomlandsFöretagNyheter