Att välja program för tidredovisning

Att välja program för tidredovisning

Mjukvara för tidredovisning är vanligt både för Windows men även andra system. Frågan är vilket program eller system för tidredovisning som man ska välja?

Det finns några grundläggande faktorer som du ska tänka på vid val av system för tidredovisning. Det är en klar fördel att köpa tidredovisningssystem som säljs och marknadsförs i Sverige då tidredovisningen i dessa system är anpassade till våra förhållanden så som format på tid och datum, kan hantera åäö samt svenskt support.

Det finns även kassaregister och butiksdatasystem som har inbyggda funktioner för tidredovisning för kassapersonalen.

Tidrapportering kopplat till resursplanering

Tidrapportering kopplat till resursplanering

Ett bra system för tidredovisning bör ha funktion för resursplanering integrerat i systemet. Detta för att resursplaneringen då kan vara input till tidrapporteringen vilket förenklar administrationen och att medarbetarna dessutom värdesätter systemet för tidredovisning.

Att tidredovisningen ska vara användarvänligt med lite och rätt finesser är en självklarhet. Om ni köper ett system för tidredovisning ska ni kräva bra support och en prövotid för så att ni kan lämna tillbaka tidredovisningssystemet.


Allt intressant om tidtabeller

Här kan du hitta många tider i tidtabellerna och relevant fakta om tidtabeller men också en del kul och lustiga saker gällande tider i tidsschema.Meny - Tidtabell
Till förstasidan på www.tidtabell.netHögst upp på sidan om tidtabellerLängst ned på sidan om tidtabeller
SverigeUtomlandsFöretagNyheter