Anpassade tidredovisningssystem

Anpassad tidredovisning

Det finns många företag som anpassar eller utvecklar egna system för tidredovisning eller använder färdiga tidredovisningsmallar. De flesta mindre företag kan hantera sin tidredovisning med enkla programvaror som Google spreadsheet, vilket är gratis, eller MS Excel. Fördelen med dessa tidredovisningsprogram är att du kan utforma dem exakt efter dina behov och att du med korta enkla makron kan sammanställa tidredovisningen på de sätt som passar era övriga system.

Program för tidredovisning

Program för tidredovisning

Om ni avser köpa ett tidredovisningsprogram så finns det många tidsystem som både enkla webbaserade tidredovisningssystem som är gratis men även stora avancerade tidrapporteringssystem för tidredovisning. På nätet finns de många tidredovisningssystem som man kan testa gratis.

Pappersbaserad tidredovisning

Att tidredovisa på papper kan vara funktionellt för de företag där den medarbetaren inte har tillgång till dator. För övriga organisationer är det alltid enklare att använda sig av en mjukvara för tidredovisning.


Allt intressant om tidtabeller

Här kan du hitta många tider i tidtabellerna och relevant fakta om tidtabeller men också en del kul och lustiga saker gällande tider i tidsschema.Meny - Tidtabell
Till förstasidan på www.tidtabell.netHögst upp på sidan om tidtabellerLängst ned på sidan om tidtabeller
SverigeUtomlandsFöretagNyheter