Tidrapport

Tidrapport

Tidrapport – För dig som arbetar med tidrapport

Här på sidan om tidrapporter förklarar vi för dig vad som är viktigt att tänka på när ni ska skaffa system för tidrapportering eller arbetar med tidrapporter. Att skriva tidrapport är oerhört viktigt och centralt i alla företag som arbetar med tjänster för att bokföra kostnaderna på rätt projekt eller mot rätt kund..

Att använda sig av ett webbaserat system för tidrapportering är nästan nödvändigt om personalen på företaget jobbar ute hos kund eller reser mycket. Ifall ni har frågor eller förslag på kring tidrapporter, mallar för tidrapportering eller andra tankar kring att göra en tidrapport är du välkommen att kontakta oss.

Tidrapport på företag

Tidrapportering

Tidrapport med hjälp av dator är den klart vanligaste formen av tidrapportering i företag. Syftet med en tidrapport är att kunna följa upparbetade timmar och där med kostnader. Detta för att alla kostnader som tidrapporterats ska fördelas på rätt projekt och på rätt kund. Upplösningen i en tidrapport kan variera mellan olika branscher.

En detaljnivå på timmar och t.o.m. minuter är viktigt om företaget arbetar med som advokater, med telefonsupport eller som konsulter då kunderna kräver noggranna redovisningar och tidrapporter. Nästa samtliga branscher kräver att medarbetarna lämnar in veckovisa tidrapporter. Medarbetarnas tidrapporter används för att ta rätt betalt av kunderna och planera fortsatt arbete. Om man bryter ned projekten i underprojekt eller arbetspaket / work package och dessa tidrapporteras i detalj kan en organisation följa upp verksamheten mycket enkelt och pålitligt.Allt intressant om tidtabeller

Här kan du hitta många tider i tidtabellerna och relevant fakta om tidtabeller men också en del kul och lustiga saker gällande tider i tidsschema.Meny - Tidtabell
Till förstasidan på www.tidtabell.netHögst upp på sidan om tidtabellerLängst ned på sidan om tidtabeller
SverigeUtomlandsFöretagNyheter